Premoniti ,vise din vechime,Cezar

Cezar un mare razbinic al lumi un mare conducator care a sfarsit tragic prin 23 lovituri de cutit ,un gest prin care satana lea intunecat mintile senatorilor lui.Aceasta sa intamplat la 15 martie al 44 an I.H cand a fost doborat prin 23 lovituri de cutit si ca un ultim gest si-a acoperit fata cu toga si picioarele cu vesmintele pe care le avea pe el.Un final tragic pe care la avut dar inainte  de a se intampla premonitiile si visele nu la facut sa se abata din drumul pe care urma si care cred eu ii era predestinat .Sa descoperit o tabla de cupru prin care a fost prima data instintat pe la jumatatea luni martie de catre un preot  pe nume Spurinna,iear pe acea tablita era gravat ''Cand vor fi descoperite osemintele lui Cayps un descendent a lui Iulius care Cezar credea ca era stramosul lui ,va cadeasub loviturile apropiatilor sai si Roma va fi cuprinsa de mari dezastre.O premonitie cu mult inainte care uite se inplinise si care nu putu fi amanata sau anulata .Un istoric Suetoniuin in lucrarea sa ,Viata lui Cezar, povesteste ca inaintea cu o zi de asasinarea lui Cezar, cai lui au refuzat sa manance si din ochi lor a cazut lacrimi lungi.Spre apropierea datei fatale semnele nu au incetat si la ultima cina Cezar dezbate cu apropiati sai o tema , care ar fi cel mai bun mod de a muri. El  alege un mod de a muri care sa fie, suprinzator ,si pe neasteptate.Dupa aceasta discutie somnul lui fuse agitat  vazandu-se zburand pe deasupra norilor,la fel si sotia sa care viseaza ca acoperisul casei se naruie si se vede pe sine cum tine in brate sotul ciopartit de inpunsaturile de cutit .Vise vom zice noi ,dar vise care ne indruma asupra uni fapt a unei intamplari ce trebuie sa se intample sau se va intampla in perioada urmatoare.Cezar se indreapta spre senat in caleasca sa ,pe drum e abordat de o persona care ii intinde un biletel,ce sa fie scris acolo asa inportant ,e complotul adus asupra sa .Dar el lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul si nenorocirea apare in urmatoarele momente cand senatori il ucid cu cruzime .Ne vom intreba desigur de ce a ignorat biletul ,de ce nu a luat in seama visele ,ei greu de raspuns deoarece noi ca fiinta nu dam uneori crezare viselor premonitilor deoarece ele vin din astral ,noi fiind persoane biologice ignoram cu desavarsire unele revelati unele vise care ne sunt trimise pentru a ne apara de rau ,sau a ne observa cursul vieti care ne este daruit la nastere pana la moarte.Am ales si acest subiect din vechime deoarece visele mereu ne arata adevarul despre noi despre finta noastra si in care ar trebui sa avem incredere .

4 comentarii:

  1. O fi un punct de vedere, dar eu unul nu prea sunt de acord cu el...visele sunt vise si atat! Apropos, de unde vin visele totusi,care este parerea ta ?
    „Caci noi sîntem lucrarea Lui, si am fost ziditi în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam în ele.” Efeseni 2: 10

    Nu ar fi grozav daca ai putea vedea viitorul? Ei bine, vestea buna este ca poti sa cunosti viitorul … într-o oarecare masura.

    Din versetul biblic de azi, aflam ca sîntem lucrarea lui Dumnezeu. Si ca El a planuit lucruri bune pentru noi si pentru viata care ne asteapta.

    Astazi vreau sa-ti spun ca Dumnezeu a planificat o viata plina de oportunitati de a-l servi prin faptele bune pe care le-a pregatit pentru tine .

    Însa, ca sa ajungi la statura spirituala la care sa poti împlini aceasta chemare, Dumnezeu lucreaza în viata ta si te transforma în ceea ce El doreste ca sa fii. Aceasta transformare nu are loc peste noapte. Ci numai daca vei continua sa mergi pe calea Lui, El te va transforma. Aceasta schimbare dupa cum ai observat, este un proces continuu.

    Nu te încurajeaza acest gînd? Domnul Dumnezeu nu numai ca te-a creat si ti-a dat în dar mîntuirea, ci te si ajuta sa poti împlini planurile pe care le-a pregatit pentru tine.

    Ne putem însa însela, crezînd ca toata aceasta lucrarea depinde numai de noi. Da, prin starea de neprihanire si curatie spirituala putem contribui la cresterea spirituala. Însa, în realitate depindem de mila si harul lui Dumnezeu: Numai El ne poate salva si schimba inimile noastre pentru a fi mai sfinti si a ramîne credinciosi Domnului Isus.

    Da, El vrea ca viata ta sa fie glorioasa si sa te foloseasca cum tu nici nu-ti poti imagina, iar aceasta lucrare a început-o atunci cînd i-ai permis sa te schimbe, sa te transforme în omul pe care El si-l doreste pentru împaratia Sa.

    Vreau sa te încurajez în aceste momente, spunîndu-ti ca daca L-ai primit pe Domnul Isus ca mîntuitor personal, te afli în harul Lui Dumnezeu si ai intrat în atelierul Marelui Maestru, unde El te modeleaza zi de zi, chiar daca tu realizezi sau nu lucrul acesta. Esti în atelierul lui Dumnezeu la prelucrat, pentru ca sa poti deveni persoana care te-a creat Domnul sa fii.

    De aceea, El se uita dincolo de ceea ce esti azi si priveste înspre ceea ce vei deveni prin harul Sau…zîmbind!

    ÎNCEPE SA VISEZI LA VIITORUL TAU CHIAR DIN ACEASTA ZI SI MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU TOT CEEA CE A PLANUIT EL PENTRU TINE.

    RăspundețiȘtergere
  2. „Nu v-a ajuns nicio ispita, care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca. Si Dumnezeu, care este credincios, nu va îngadui sa fiti ispititi peste puterile voastre; ci, împreuna cu ispita, a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda.” 1 Corinteni 10: 13

    Meditatia de astazi este un cuvînt de încurajare pentru fiecare dintre noi. Daca vrei sa fii unul care cîstiga cursa vietii, este important sa descoperi cum poti învinge ispita.

    Avem tendinta de a cadea în capcana ispitei sau de a încerca sa o învingem prin propriile puteri. Biblia ne spune ca singura cale prin care putem lupta împotriva ispitei si o putem învinge, sta în puterea Domnului Isus Hristos.

    Poti sa spui ca lucrurile acestea ar caracteriza doar un predicator. Sa stii ca si eu ma lupt cu ispita, ca toti ceilalti oameni. Si daca am învatat un lucru în toti acesti ani, acela este ca Isus Hristos a fost singurul care m-a ajutat!

    Versetul de astazi contine o mare promisiune. Dumnezeu este credincios; si ne va arata cum sa scapam de ispita!

    De aceea, în aceasta zi as dori sa te încurajez si sa-ti spun: daca îl cunosti pe Domnul în mod personal, nimeni si nimic nu te va învinge. Nu esti un învins! Dumnezeu te ajuta ca sa învingi ispita!

    Daca vei dori sa fii un om al lui Dumnezeu, îti vei influenta familia, prietenii, colegii si comunitatea în care traiesti pentru Domnul si vei termina cursa vietii plin de putere!

    PASTREAZA VERSETUL DE AZI CA ÎNCURAJARE SI PUTERE PENTRU A ÎNVINGE ISPITA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred in chestii dinastea am zis k sunt nebuna dar asta este deja a2a saptamana cand visez ceva seara si a doua zi se intampla ... seara cand ma pun sa dorm simt k ceva ma priveste:|este extrem de ciudat

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este ciudat ,unor oameni le este dat sa viseze tot ceia ce tine de ei sau de cei de langa ei ,de asemenea sunt vise in care vedem totul clar sau pe care trebue sa le interpretam .Multi nu cred in ele, desigur cei ce primesc informati din astral si care a doua zi se inplinesc sau peste un timp nu vor zice ca visele nu sunt premonitori .Desigur sunt vise primite de la Dumnezeu sau de la cel intunecat.

    RăspundețiȘtergere