Ce sens sa alegem

     De ce denaturam credinta noastra ,de ce lasam pe altii sa strice cursul credintei noastre strabune in favoarea sa ,zic a satanismului sau mai bine zis a indepartarii de Dumnezeu a noastra prin diferite afirmati josnice.
Asistam in ultima perioada cum multe persoane   se cred mai mari ca Dumnezeu, fac afirmati prin care indeparta omul de rand de credinta spunand ca Biblia e o carte ca oricare alta si care a fost scrisa dupa bunul plac al unuia sau altuia.
De asemenea unele zise religii dar ce religi mai bine zis nascocite in mintea bolnava a unora care prin permisibilitatea si desfraul pe care il propaga castiga adepti si care nu i-a in seama Biblia si o defaimeaza crezandu-se ei cei intelepti  ignorand pe Dumnezeu spunand ca de fapt nu exista si credinta lor infaptuie tot pe pamant .Acesti sa le zic necredinciosi si fara sa vrea ,ei sunt adeptii celui intunecat care intuneca mintile si le aduce in stadiul de inconstienta castigand tot mai mult teren.
E trist ca se permite acest fapt si mai ales cum mas-media publica cu fast si bucurie ,cum si televiziunile fac documentare cu satanisti cu atei si religi in care Dumnezeu nu salasluieste in credinta lor si prin aceast fapt cadem in pacat neimaginabil.
De unde vin aceste religi ne vom intreba ,ei dragi mei vin din tari in care totul e posibil ,o alta parte din unele tari unde exista libertati depline a homosexualitati a casatoriilor intru aceluasi sex barbatesc sau feminin ,unde bisericile au pierdut din credinta strabuna si a obiceiurilor desavarsite fata de Dumnezeu.
Sa nu ne miram ca o ducem din ce in ce mai rau pe acest pamant ca viata ia o noua intorsatura ,ca clima nu mai tine cu noi si alte aspecte pe care le observam dar nu ripostam pentru a indrepta declinul pe care lam produs si care se acentuiaza tot mai tare.
Cititm in Biblie minunile pe care Dumnezeu le-a facut pe acest pamant prin alesi lui prin fiul lui si cum uni poata sa zica ca sunt intamplari ireale sau doar fantastice scrise de dragul frumosului si duceri in eroare a mesei poporului pentru infranare si a crede in ceva magnific.
Ne intrebam si ar fi firesc azi nu sunt minuni ,azi Dumnezeu nu ne ajuta ,ce se intampla ne-a uitat ,ei dragi mei nu e asa el mereu ne ajuta ,minuni sunt zilnic ,multi bolnavi prin credinta lor si prin rugaciune sau insanatosit ,cei ce cred in Dumnezeu si se roaga ,vad aspecte pe care cei ce sunt in bataia vantului nu pot sa le vada sa le simta.Credinta in Dumnezeu daca exzista e cava magic prin fptul ca vezi acea sclipire pe care desi no vezi nu poti so atingi ii simti prezenta si ajutorul la nevoie.
Dumnezeu e in noi in fiecare e cel ce doreste binele si desavarsirea noastra dar din pacate raul a fost alungat pe pamant si el castiga noi adepti prin libertatea minciuni prin diferite conferite sau carti scrise in care se defaimeaza Biblia in sine si credinta.
Nu am dat date exacte despre acei oameni deoarece nu le fac propaganda dar ii cunoasteti si observati singuri acele aspecte negative si pe care sa nu le luati in seama.
Dragi mei sa cautati ca in sufletul vostru sa nu-si faca aparitia nici o indoiala fata de Dumnezeu de fiul lui de toti care au fost iubiti de Dumnezeu si de propia voastra persoana pe care creatorul a daruit-o la nastere cu inteleptiune si credinta in el,sa-l iubim sa fim meru in armonie cu el cu dragostea lui, sa nu lasam ca prin cuvinte frumoase dar inselatoare sa ne pierdem bunul ce nea mai ramas credinta adevarata .Precum scrie si in Biblie se vor ridica multi profeti mincinosi ,se vor ridica multi care vor vindeca boli ,precum sunt si acum care vindeca pe banda rulanta bolnavi in numele lui Dumnezeu si care de fapt indeparta lumea de la credinta si care traiesc o viata de lux prin darile pe care trebuie sa o faca adepti care au cazut in plasa psihologiei colective bolnave ingemanata cu  manipularea psihica a minti . E trist dar adevarat traim clipe in care minciuna ,cele mai josnice fapte sunt catalogate ca cele mai drepte si de rasunet in defavoarea adevarului.Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa ne ierte greselile sa ne calauzeasca  spre cele bune urmandui indemnul spre desavarsirea sufleteasca .Bunul Dumnezeu sa fie cu noi mereu si necontenit.